Vind jouw opvolger óf het bedrijf van je dromen tijdens Boer zoekt Perspectief!

Publicatiedatum: 23 september 2024

Wil jij als ondernemer het door jou opgebouwde bedrijf een toekomst geven? Ben jij geïnteresseerd in een bedrijfsovername, -samenwerking of -uitbreiding om je passie en ambities verder in te kunnen vullen of denk je dat verplaatsen voor jou de meeste mogelijkheden biedt?

Na twee succesvolle edities vindt ook dit jaar ‘Boer zoekt Perspectief’ plaats op dinsdag 22 oktober a.s. Het is een inspirerend en laagdrempelig matchmakingplatform waarbij overdragers, opvolgers, samenwerkers én uitbreiders elkaar ontmoeten.

Kennismarkt

Nieuw dit jaar is de kennismarkt met experts én de mogelijkheid om jezelf te presenteren via een online omgeving. Om 11.00 uur gaan de deuren van Natuurpoort de Peel in Deurne open en kun je direct in gesprek met ervaringsdeskundigen en specialisten. Op de stand van DLV Advies, praten onze adviseurs je bij over de nieuwe ontwikkelingen, subsidies en financieringsvormen op het gebied van bedrijfsovername, - verplaatsing, en -innovatie.  

Het programma

Datum: dinsdag 22 oktober

10.30 - 11.00 uur
Inloop
11.00 - 12.15 uur
Ervaringsdeskundigen aan het woord
12.15 - 15.00 uur
Kennismaken en kennis opdoen met elkaar onder het genot van een lekker broodje
15.00 uur
Afsluiting

De locatie

Natuurpoort de Peel | Leegveld 8A | 5753 SG Deurne


Deelnemen?

Ook dit jaar is deelname weer gratis. Lees meer of meld je aan via onderstaande knop.

Meld je aan

 

Voorstel voor 30 procent afroming ligt op tafel: Nú nadenken over aanschaf productierechten

Agrarisch ondernemers die overwegen om extra productierechten aan te schaffen, doen er goed aan om dat nog dit jaar te doen, zegt Marc Albers adviseur...

Lees verder

Video: Arjan en Margriet Hendriks: van strategische verhuizing tot staloptimalisatie

Vanuit hun voormalige gemengde varkens- en melkveehouderij in Heerde dachten Arjan en Margriet Hendriks er al jaren over om zich verder toe te spitsen...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar