Basiscursus bewaren

Publicatiedatum: 29-12-2015

Bewaren is een vak apart. Leer er meer over bij de basiscursus bewaren door Harrie Versluis.

Tot aan de oogst is er veel aandacht voor een goed product. Als het eenmaal binnen is, verminderd die aandacht. Onterecht. Juist dan is veel kennis en inzicht nodig om te weten hoe u een product met de minste verliezen kan bewaren.

Bewaarspecialist Harrie Versluis geeft hierover een praktijkcursus bij het Cursuscentrum Agribusiness op 29 januari 2016, van 9.00 tot 16.00 uur. In deze praktijkcursus gaat Versluis nader in op alle aspecten van het bewaren van aardappelen. Wat is belangrijk om een goed product te houden? Hoe kan je indroogverliezen beperken? Hoe stel je dat in op je bewaarcomputer? Deze en andere vragen zullen aan bod komen. 

Na deze cursus heeft u de basiskennis over het bewaren van pootaardappelen weer up-to-date. Daarnaast heeft u meer kennis van lucht en de invloed daarvan op het bewaarproces. U gaat naar huis met een aantal praktische tips en ideeën om ook op uw bedrijf beter te bewaren.

De kosten voor deze cursus bedragen 375,00 euro. Inschrijven kan via Cursuscentrum Agribusiness.

Gratis deelname studiegroep bijeenkomsten: versterk diergezondheid en eiwitbeheer
Bedrijfsovername slaat een generatie over: met DLV Advies voelt als een collega aan tafel
Meer tijd voor intrekken vergunning bij positieve beschikking Lbv
Op welke manier inspelen op rotatieverplichting met rustgewassen?
€ 50.000 vergoeding voor haalbaarheidsonderzoek voor verplaatsing
Sterk dalende accu prijs versnelt de aankoopbeslissing
Vind jouw opvolger óf het bedrijf van je dromen tijdens Boer zoekt Perspectief!
Aanpassingen en aanvullingen in de Gecombineerde Opgave
Aanvullende gegevens in mestboekhouding voor alle bedrijven