Subsidieregeling voor Drentse ondernemers

Publicatiedatum: 15-01-2021

De Subsidie Voucherregeling – Ik ben Drents ondernemer.nl 3.0 blijft opengesteld in 2021. De financiële ondersteuning van maximaal € 5.000 kan worden ingezet om een kennisleverancier in te huren.

Door het inhuren van een kennisleverancier krijgen ondernemers net dat extra duwtje in de rug om te ontwikkelen in de groei van het bedrijf, in (duurzame) innovatie of bij het creëren van een nieuwe afzetmarkt.

Ik ben Drents ondernemer

Daarmee is deze kennisvoucher ook geschikt voor agrarische ondernemers die advies kunnen gebruiken bij o.a. energiezuinige toepassingen, ontwikkeling van duurzame systemen, stikstofemissie en hergebruik nutriënten of een bedrijfsovername. De vouchers zijn bestemd voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf waarbij de onderneming gevestigd is in Drenthe.

De regeling

De regeling (ook wel voucherregeling genoemd) kan t/m 31 december 2021 aangevraagd worden en betreft een financiële ondersteuning van maximaal € 1.000, € 2.000 of € 5.000. De kennisleverancier moet aantoonbaar over de benodigde kennis of expertise beschikken. Adviseurs van DLV Advies zijn geschikt om ondernemers hierin te ondersteunen.

Subsidie Voucherregeling

Heeft u interesse in de Subsidie Voucherregeling – Ik ben Drents ondernemer.nl 3.0.? Vul onderstaand uw gegevens in en een van onze adviseurs neemt contact met u op om af te stemmen hoe we de voucher kunnen aanvragen en zo goed mogelijk kunnen benutten.

* verplichte velden

Gratis deelname studiegroep bijeenkomsten: versterk diergezondheid en eiwitbeheer
Bedrijfsovername slaat een generatie over: met DLV Advies voelt als een collega aan tafel
Meer tijd voor intrekken vergunning bij positieve beschikking Lbv
Op welke manier inspelen op rotatieverplichting met rustgewassen?
€ 50.000 vergoeding voor haalbaarheidsonderzoek voor verplaatsing
Sterk dalende accu prijs versnelt de aankoopbeslissing
Vind jouw opvolger óf het bedrijf van je dromen tijdens Boer zoekt Perspectief!
Aanpassingen en aanvullingen in de Gecombineerde Opgave
Aanvullende gegevens in mestboekhouding voor alle bedrijven